In het moment

Ik probeer soms een vervolg te maken op het vorige artikel. Ook dit is de zoektocht die vervolgt wordt. Misschien zet ik de zoektocht wel centraal als rode lijn in deze artikelenreeks op dit blog. Hmmm… dat klinkt wel interessant.

Ik zou graag willen vertellen over het verleden van mij, hoe ik hier gekomen ben en wat heeft gemaakt dat ik op deze manier mijn inspiratie kan delen. Dat is voor mij belangrijk. Toch ga ik het eerst over het nu hebben, omdat dat nog veel belangrijker is.

Ik zeg niet dat je iets moet doen of dat je er iets van moet leren. Ik biedt je alleen de mogelijkheid om te kijken en te lezen en eruit te halen wat je zelf wil, wat je zelf op dit moment misschien nodig hebt om nu te weten. Maar ook dat komt nog. Laten we eens beginnen met wat nu is. Want dat is zo belangrijk, het komt telkens weer terug.

Nu is namelijk het moment waarin alles gebeurt. Nu ben ik (lees ik als voor jezelf). Nu heb je de keuze. Waar je allemaal uit kunt kiezen komt vast ook nog wel ter spraken in een van de artikelen.

Er zijn veel boeken geschreven over succes en hoe je dit kunt behalen in je leven. Als je in het nu bent gaat het eigenlijk over veel meer dan succes. Dit is de kern van het vorige artikel, waarin ik uitlegde dat het doel niet het enige belangrijke is. Het punt is dat je door keuzes in een bepaalde staat kunt zijn in het hier en nu. Je kijkt vanuit hier en nu. Je voelt en je ervaart vanuit het hier en nu. Het geheim zit hem in hoe je het ervaart.

Er is hier zoveel informatie over die ik graag aan jullie wil vertellen. Het komt stap voor stap. Misschien ben ik wel aan het schrijven in de vorm van een boek dat uitgespreid is over verschillende artikelen. Het zal zich tijdens het lopen allemaal ontvouwen. Stap voor stap.

Dankjewel. Amen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s